הרבה פעמים בחגים ובאירועים ממש קשה והמוטיבציה יורדת. יש לנו נטייה לוותר מראש כי "גם ככה אין סיכוי לשמור", "בכל מקרה אח"כ זה יסתדר"…
אבל אם גם בחגים ואירועים נצליח לנהל את עצמנו בשליטה, ביציבות ובאיזון, כשאנחנו שבעות ומסופקות, יהיה לנו הרבה יותר קל ביומיום, בנופשים, בחו"ל וביציאות אחרות מהשגרה.
אז אני רוצה לעזור לך להבין איך אפשר גם לשמור על עצמך, גם להרגיש שובע ולהינות מהאוכל, וגם להמשיך להתחטב בחג ובכלל:
תובנות מרכזיות מהסרטון:
1. להגביר אכילת ירקות. הסיבים ישרו עליך תחושת שובע ויעזרו לך לאזן את רמות הסוכר בדם, ולהמעיט בחשק למזון מעובד.
2. להגביר שתיית מים. לפחות 12 כוסות מים ביום יעזרו לך להרגיש נינוחות, העור יראה יותר טוב, וירד הצורך בסוכר.
3. אכלת יותר מדי? קורה 🙂 חשוב לא להפחית כמות מזון ביום למחרת! לא להיכנס למוד קיזוזים. כן כדאי להגביר שומנים וחלבונים בארוחות כדי להימנע מדחפים נוספים למתוק שעלולים להתעורר בעקבות האכילה ערב קודם.
4. להמשיך להתאמן! שרירים הם המנוע המטבולי שלך. כדאי להוסיף הליכה של 30 דקות בימים של ארוחות גדולות. הליכה קלה אחרי הארוחה מסייעת בעיכול.
5. לא להגיע עם רעב גדול לארוחת החג…
שיהיו לנו חגים שמחים ומאוזנים!
את מוזמנת להצטרף להדרכות פתוחות ללא עלות, בהן תוכלי להבין לעומק את המערכת ההורמונלית שלך, ואיך לשמור עליה מאוזנת וחזקה. לחצי כאן לפרטים נוספים

