איך ליהנות מארוחה טובה ועדיין – כמה שפחות להקפיץ סוכר ואינסולין, וכמה שיותר מהר לחזור לשרוף שומן אחרי הארוחה?
תובנות מרכזיות מהסרטון:
- תמיד להתחיל עם סלט ירוק עם שומן בריא. השילוב הזה עוזר לווסת את הפרשת האינסולין.
- לשים כמה מנות שומן בריא בצלחת. שומנים הם דלק יעיל מאוד לגוף וחשובים כמקור לייצור הורמונים. שומנים עוזרים גם להפחית דחף למתוקים ובצקים.
- לשים בצלחת גם מנת חלבון משמעותית ואיכותית, בתוספת ירקות צבעוניים (שצמחו מעל האדמה).
- פחמימות בסוף הארוחה! דגנים, ירקות שורש, עוגות וכו'. בסוף ארוחה עשירה בסיבים ושומן, פחמימות יגרמו לעלייה קטנה יותר ברמת האינסולין.
- יין ואלכוהול – יין אדום הכי מומלץ מבחינת הפרשת אינסולין וחומרים נוגדי חמצון, עדיף בסוף הארוחה 🙂
שיהיו לנו אירועים וחגים שמחים ומאוזנים!
את מוזמנת להצטרף להדרכות פתוחות ללא עלות, בהן תוכלי להבין לעומק את המערכת ההורמונלית שלך, ואיך לשמור עליה מאוזנת וחזקה. לחצי כאן לפרטים נוספים

